5 Prosjektavslutning

Læring

Som ved oppstart av prosjekter bør dere samle prosjektdeltakerne til et avslutningsmøte. En god prosjektavslutning tjener flere formål. Først og fremst får alle deltakerne en sjanse til å samles og prate om det som har foregått. Videre står kunnskapsoverføringen sentralt. Hvordan skal vi jobbe i neste prosjekt, og hva kan vi lære hverandre? En forutsetning […]

Hvordan avslutte prosjekter

Sørg for at du har nok tid og ressurser til å avslutte skikkelig. Hold på nøkkelpersoner til dere er ferdig.  Sett opp et program som engasjerer sluttbruker så tidlig som mulig. Dokumenter det dere har gjort og hva dere mener de som overtar må gjøre. Det kan være lurt at du allerede i starten tenker […]

Vil du prøve DONE!-app?
Trykk her for å få tilgang!
G-T2V2K8XSH9